Для кулінарів, хто щодня обожнює приготуванням страв, а не може зрозуміти хаос на процесі!

แจ้งข่าวสมาชิก (สำคัญ)
AdelineDrunc

Для кулінарів, хто щодня обожнює приготуванням страв, а не може зрозуміти хаос на процесі!

Post by AdelineDrunc »

Я просто не можу не розповісти кулінарною драмою, яка пригодилася з мене минулого тижня. Дочка захотіла, щоб як мама зробила один неймовірно красиве на день народження. Я, авжеж, кинулася вишукувати ідею у інтернеті і отримала несподіванку. Промучилася цілих нервущих 1.5 години, і це ще щастя!, переходячи із блогу на ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти виявилися надто з багатоетапні, інші варіанти - з екзотичними продуктами, треті - серед масою спонсорських посилань. Та ось згодом ваша героїня згадала про існування цей порятунок ресурс і всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла свою панацею - прекрасний варіант! Рецепт виявився до безтями зрозумілим, що в результаті навіть 12-річна донька здолала мені взяти участь. І що ви думаєте? наш тандем спекли ніби з журналу солодкий шедевр, і він перетворився на головним прикрасою дня народження. Тепер всі мої тепер зацікавлені сусідки не дають мені проходу з питаннями: "Де ви відкрила такий ідеальний рецепт?"
Каталог
yetti

Re: Для кулінарів, хто щодня обожнює приготуванням страв, а не може зрозуміти хаос на процесі!

Post by yetti »

yetti

Re: Для кулінарів, хто щодня обожнює приготуванням страв, а не може зрозуміти хаос на процесі!

Post by yetti »

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
yetti

Post by yetti »

Post Reply